Bona voluntat

S´acaba l´any i previsiblement molts de nosaltres ens farem propòsits de cara al nou any. Són aquelles coses que volem fer i que mai ens atrevim o no trobem el moment per fer-les. Jo crec que qualsevol moment de l´any està molt bé per replantejar-se la vida i com volem viure-la. Acabar amb les rancúnies, els mals rotllos, aquelles coses que no ens deixen ser feliços del tot però qui és completament feliç? Jo ho podria ser. Tinc molts motius. Una família increïble i petita però molt unida. Uns amics que sempre estan aprop meu. Algú que amb el seu somriure fa que els problemes deixin d´existir. Sé que ell sempre estarà al meu costat. Però em queda una petita ferida per curar i no depèn només de mi. A vegades t´allunyes d´algunes persones sense cap motiu. No us ha passat algun cop que un dia te n´adones que has perdut el contacte amb algú amb qui quedaves sovint per anar a prendre un cafè, per sopar, per anar al cine, etc i ha passat que de cop t´enrecordes d´aquesta persona i vols recuperar el contacte. Doncs això em va passar amb unes amigues de tota la vida. Un dia em vaig trobar amb una d´elles i em va retreure que no les haguès trucat. Em vaig disgustar molt perquè una relació d´amistat ha de ser cosa de dos. Jo podria haver-les trucat i elles també a mi. I algú ho va fer??? La resposta és NO. Va ser deixadesa per part de totes dues. Em va demostrar que no existia una amistat verdadera perquè amb els amics de veritat no s´actua d´aquesta manera. Així que em vaig distanciar encara més. La veritat és que no sé que fer. No sé si val la pena arreglar-ho. No sé si té sentit. Hi ha coses que quan es perden ja no es tornen a recuperar.[@more@]

Quant a crisss

Vaig nèixer fa 35 anys i un dia i segueixo donant guerra...però sempre en so de pau.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Bona voluntat

  1. Laprí diu:

    Jo normalment no em faig propòsits per any nou. No sé, és que en realitat només és un canvi de dia i de dígit en l’any cristià. L’únic propòsit que em vinc fent des de fa anys és un, i aquest any no serà menys, la diferència, que fa anys ho veia com una cosa llunyana, ara ja no ho és tant. Bon any, i si creus que pot servir per a alguna cosa, truca a les teves amigues, i sinó, doncs res 🙂

  2. dessmond diu:

    Jo els bons propòsits procuro fer-los cada dia.
    Per cap d’Any, el que procuro és menjar millor que de costum.
    Bon 2007!

Els comentaris estan tancats.