Quin fred!

Aquests últims dies els he passat a Segovia. A uns amics els venia de gust veure el famòs acueducto i tastar el "cochinillo". El viatge amb l´Alvia va anar molt bé, excepte perquè un parell de la tercera edat es pensaven que estaven sols al vagó. Quan el vell em va trepitjar per tercera vegada tots dos peus vaig saltar i li vaig dir de tot. A ell semblava que li donava igual però jo em vaig quedar ben a gust. Li vaig dir que el vagó de primera quedava a l´altra punta i que si volia estar a classe turista havia de ser una mica més educat. Per sort a la tornada ens van tocar uns millors seients. Vam arribar a Atocha amb el temps just per agafar un tren que ens portaria a Segovia. Como no coneixiem l´estació no hi havia manera de trobar l´andana ni sabiem on comprar el bitllet, així que vam còrrer desesperadament per tota l´estació d´Atocha. Vam fer els 100 metros llisos carregades amb motxiles però vam agafar el tren que va trigar 2,15 hores!!! Una barbaritat de temps tenint en compte la distància entre els dos llocs. Quan arribem a Segovia ens vam trobar a les fosques sense un miserable taxi. Quan va passar un ens vam llençar desesperadament per veure si parava i resulta que anava a recollir als maquinistes però el senyor molt amable ens va trucar un que no va trigar ni cinc minuts. A l´hostal havíem quedat amb més amics i la veritat és que ens ha passat de tot. Ha fet un fred que pela però ha valgut la pena el viatge. En una conversa mentre esmorzàvem vam sentir que un tio d´una altra taula deia: "lo suyo sería ver el acueducto por fuera". Glaçada em vaig quedar. Si aquest paio és capaç de veure l´acueducte per dintre estaríem parlant del David Copperfield segovià. Una altra nit tot sopant un dels nostres amics ens diu: seguiu-me el corrent. I li diu al cambrer que la meva amiga i jo som lesbianes. Jo no parava de negar-ho però el cambrer, que era brasiler, diu: "no pasa nada, en mi país es muy habitual". Així que vam començar a  riure i ja no va haver manera de dir-li la veritat. Ja veieu quin pont hem passat. Tot rient se´ns ha passat volant. Ens va faltar entrar a dintre de l´acueducte.

[@more@]

Quant a crisss

Vaig nèixer fa 35 anys i un dia i segueixo donant guerra...però sempre en so de pau.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Quin fred!

 1. bellosoli diu:

  ups! l’aqüeducte per dins! això si que ha de ser xungo!!!

 2. Txell diu:

  Osti això de l’aqüeducte per dins ha de ser una passada, no? ;))) No coneixeu pas a ningú, que hi hagi entrat, oi?

  Cristina, m’agradaria saber exctament les paraules que vas dir-li al vell que et va trepitjar… (per fer-me una idea, vaja!)

 3. Txell diu:

  Osti això de l’aqüeducte per dins ha de ser una passada, no? ;))) No coneixeu pas a ningú, que hi hagi entrat, oi?

  Cristina, m’agradaria saber exctament les paraules que vas dir-li al vell que et va trepitjar… (per fer-me una idea, vaja!)

 4. Laprí diu:

  És que el tren que va a Segòvia en realitat és un rodalies que s’atura a totes les estacions del seu recorregut, i clar, es fica per Cercedilla, després creua la Sierra, després arriba a Segòvia, total, més de dues hores, si m’ho haguessis dit amb temps t’hauria dit on s’agafa exactament el tren, perquè on s’atura el Alvia és Puerta de Atocha, i on vas agafar el de Segòvia és Atocha – Cercanías, són dues estacions diferents tot i estar enganxades.

  Jo no he entrat a l’aqüeducte, però he voltat una mica per allà, de fet crec que tinc un vídeo fet de fa un any i pico d’un dia que vaig anar a Segòvia. Com que és tan petita, al final vaig anar a l’estació de tren una hora abans que sortís i em vaig quedar allà segut i gravant el tren xD

 5. Laprí diu:

  Blocat va més lent que el “regionías” aquest que fa el servei a Segòvia xD i fa desaparèixer missatges com renfe fa desaparèixer serveis

 6. Laprí diu:

  Què farem amb blocat? per què ens tractes tan malament blocat? si amb aquest tercer missatge no surten els altres dos, em rendeixo.

 7. Farlopa diu:

  Quina enveja ja m’agradaria a mi haver aprofitat aquest pont per sortir una miqueta, però ja tindré ocasio de sortir en un altre pont !!! M’alegro que t’ho passesis tant be !!!!

 8. bi4lapri diu:

  Vols fer una dedicatoria a Laprí? Fes-ho ara, el temps s’acaba!

Els comentaris estan tancats.