La nit

Avui tornant cap a casa després d´un sopar agradable, amb bona companyia he arribat a Barna amb bus des de Sant Celoni i tot buscant un taxi he decidit tornar a casa caminant perquè no en trobava cap. A mi m´encanta passejar de nit. Fa temps havia sortit un tema similar al bloc d´en Fardatxo (Aikinautes) i érem uns quants que ens agrada la tranquilitat de la nit per fer un tomb. Jo treballant de nit no tinc el plaer de poder passejar quan vull perquè moltes nits les passo a la feina. Per això quan tinc una oportunitat com la d´avui l´aprofito. No feia gens de fred. Hi havia un silenci que només es trencava amb el soroll de les meves sabates i en aquests moments és quan més cavilo. M´encanta muntar-me pel.lícules jo sola, somiar desperta. Es nota que estic acostumada a la soledat perquè en aquests moments no trobo a faltar a ningú tot i que aquestes passejades ben acompanyada serien encara millors. M´agrada molt veure que hi ha gent que també treballa de nit. Els escombraires, la patrulla dels mossos, els conductors d´autobús, els taxistes, les prostitutes, els forners, etc…Hi ha més gent de la que ens imaginem, tot un món en el silenci de la nit…[@more@]

Quant a crisss

Vaig nèixer fa 35 anys i un dia i segueixo donant guerra...però sempre en so de pau.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: La nit

 1. Ipon diu:

  Quin post més matiner que has fet!
  Doncs a mi també m’agraden les passejades per la nit, però per barcelona no massa, almenys els caps de setmana es quan mes borratxos et trobes i massa segura no em sento.
  Quan vaig al poble, si que m’agrada sortir a passejar per la nit. aquell aire de l’Empordà em renova i com dius tu la ment comença a imaginar

 2. Laprí diu:

  Quan a la nit no et trobes ningú pel carrer, vas caminant tot sol, doncs sí, és un gozada, aquesta nit precisament, des d’on he aparcat el cotxe fins a casa, sol completament.

 3. Txell diu:

  Cristina a mi també m’agrada passejar sola pel carrer, però tinc un problema… quan és fosc, em fa por! M’obsessiono i no deixo de mirar enrera, pateixo per si hem surt algú de darrera un cotxe, o potser que em fotin un sustu des de un portal. Ufffff, millor acompanyada!

 4. Laprí diu:

  Uohh, Alvia, destinació, Madrid Puerta de Atocha, via 4. Jo per Atocha passo cada dia, demà com que és festa estarà buida, però cada dia al matí en hora punta no entra ni una agulla a les vies 1 i 2 d’Atocha de Rodalies. Passa-ho bé.

Els comentaris estan tancats.