Tinc son!

Avui tot llegint un post de la Reusenca m´ha vingut al cap la meva feina. Treballar a un hospital de nit de vegades pot ser una mica complicat. M´agrada molt ser infermera. No sé si sóc bona o dolenta com a tal però faig la feina amb ganes però hi ha una cosa que em fa la guitza de tant en tant i és la son. Quan arriben les 2 o les 3 de la matinada els meus ulls es volen tancar. Per sort no és cada nit però quan passa és terrorífic perquè apart de la feina assistencial haig d´escriure una mica sobre cada malalt i en porto 20, així que tinc una estoneta de feina burocràtica. Una vegada fa anys vaig escriure ben adormida i al cap d´una estona em vaig adonar que no recordava res del que havia escrit, així que vaig començar a repassar les planxetes (és el lloc on escrivim) i em vaig horroritzar perquè no hi havia res que tingués ni cap ni peus. Pures barbaritats. Així que vaig haver de repassar tot un altre cop. A vegades em plantejo si val la pena sacrificar les nits de son a casa però la qüestió és que a la feina estic a gust. Tot i que les estadístiques diuen que la gent que treballa a les nits té menys esperança de vida. Si estic a aquest torn és perquè no treballo totes les nits, tinc temps per fer les coses que a mi m´agraden, i una mica també perquè sempre he treballat amb la mateixa gent i m´agrada. També hi ha més bon rotllo i ens ajudem molt els uns als altres. No necessito res més.[@more@]

Quant a crisss

Vaig nèixer fa 35 anys i un dia i segueixo donant guerra...però sempre en so de pau.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: Tinc son!

 1. menxu diu:

  Mentre tu estiguis bé tranquila ja està be 🙂
  Sobre el què dius de l’esperança de vida més curta… Valora no estar a gust a la feina però viure més anys.. jo no sé pas què prefereixo. La única cosa que sé és que la feina que faig ara m’està matant per dins…

 2. Laprí diu:

  Si gràcies a això després disposes de més temps i a més t’agrada, no hi veig cap problema. La feina que pel moment tinc jo no és que sigui la millor, perquè no ho és i no m’agrada, però almenys és de dl a dv i ara surto a les 18:00, el que em permet tenir encara que sigui poca, una mica més de vida a la tarda i sobre tot els caps de setmana totalment lliures.

 3. Txell diu:

  Cristina, lo important és estar bé a la feina. Mentre amb ella siguis feliç, les altres coses fluirant de forma positiva!
  Una abraçada!

 4. Dessmond diu:

  Caramb, descrius una mena de paradis a la feina.
  A la tele, els hospitals semblen tot el contrari. Entre metges i infermeres o hi ha assumpte o hi ha molt mal rotllo.

 5. Ipon diu:

  Diuen que les infemreres de nit tenen més paciència i son més simpàtiques. O almenys això és el que em va dir l’altre dia una pacient.
  “Quiero que venga la noche para ver a Ana que es muy simpatica todas las de la noche son muuuyy majas” xD. (no cal dir que durant el dia aquesta senyora esta completament amorrada al timbre i a la mínima que tardem comença a cridar…ggrrr).
  llavors a la setmana treballes 3 cops?.
  Que vagi b la nit! petooooooooooons

 6. Txell diu:

  Cristina, he estat tafenejant les fotos… no sé que dir… són una delícia!
  Gràcies!

Els comentaris estan tancats.