Una abraçada sisplau

No sé si algú coneix l´Amma, una dona hindú que va per tot el món amb el seu missatge de pau repartint abraçades i moments de meditació per tothom que vulgui. Fa anys que sento parlar d´ella i aquesta vegada rebré la seva abraçada perquè crec que té quelcom especial. És important apropar-se a ella en silenci i després de rebre la seva abraçada seguir uns minuts en silenci. Se li poden fer preguntes o simplement gaudir del moment de recolliment. També és important la vestimenta. És convenient vestir-se de blanc. Indica puresa. És un color que dóna bon rotllo en contrapunt al color negre. Jo em deixaré abraçar. Algú s´hi apunta?[@more@]

Quant a crisss

Vaig nèixer fa 35 anys i un dia i segueixo donant guerra...però sempre en so de pau.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Una abraçada sisplau

  1. menxu diu:

    A on això? També n’he sentit a parlar i m’agrada la idea 🙂

  2. Ignasi diu:

    Per mi, com aquell abraç d’una amiga quan estàs trencat no hi ha res. Poder sentir com no et desfàs, com hi ha algú allà per sostenir-te, com el final és un principi, no necessita de ceremonia, ni de vestimenta, ni de colors, necessita d’un amic.

  3. Ahir a les Rambles hi havia uns nois amb cartells on hi deia “abraçades gratis”…. potser a més d’un ens aniria bé!!!

  4. bellosoli diu:

    si! la recordo! va venir fa uns anys a Barcelona i vaig veure un reportatge sobre ella.

Els comentaris estan tancats.