Tupper sex

Doncs sí, he anat a una reunió de tupper sex. Hi havia una amiga que estava segura que aquesta reunió era per comprar caramayoles amb diverses formes. I si que hi havia coses amb diverses formes però sense la caramanyola. Vibradors de tots els colors, tamanys i utilitats. Boles vaginals i anals. Roba per sorprendre a la parella amb transparències. Manilles molt especials. Lubricants comestibles. Condons amb gustos. Calcetes que es mengen i un llarg etcètera. El que ha tingut més èxit han sigut les boles xineses o vaginals. Sobretot perquè les meves companyes de feina tenen nens petis i la musculatura vaginal una mica laxa. Diuen que si et poses les boles per anar a comprar o fer la feina de casa amb paciència i temps s´enforteix tota aquesta musculatura i les relacions sexuals són més intenses i se sent més plaer. S´haurà de provar, no?

[@more@]

Quant a crisss

Vaig nèixer fa 35 anys i un dia i segueixo donant guerra...però sempre en so de pau.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Tupper sex

  1. Farlopa diu:

    Collons amb la reunio almenys devia ser divertida, jejeje i ara per quant la festa de pijames ??? jejejejeje Aixi que pel mon hi han dones que porten les boles xines posades tot el dia, això no et deixis enganya segur que es pur vici !!! :)))))

Els comentaris estan tancats.