Desconnexió

Ostres, ja fa dies de l´últim post, una mica trist d´altra banda però que en aquell moment em venia de gust de parlar-ne sobre aquell tema. Ara us vull parlar de la meva desconnexió actual amb blocat. La veritat, us seré sincera, no tinc gens de ganes d´escriure. Potser serà perquè des que vaig començar amb aquest nou replantejament (dieta+esport) no tinc tan temps per dedicar-hi i la veritat és que ho estic gaudint com mai ho havia fet. La dieta va sobre rodes (he perdut 4 quilets) i l´esport cada cop m´agrada més. Ser capaç de fer alguna cosa per mi mateixa sense que ningú m´obligui em motiva molt i em dóna encara més ganes de continuar endavant així que tot i que trobo a faltar llegir els blocs suposo que de moment hauré de prioritzar i fer el que més em convè. De totes formes m´enrecordo de tots una mica. I si em necessiteu ja sabeu on trobar-me.

Fins aviat!

[@more@]

Quant a crisss

Vaig nèixer fa 35 anys i un dia i segueixo donant guerra...però sempre en so de pau.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Desconnexió

 1. L'avi diu:

  Doncs endavant les atxes i fins aviat, benvolguda Cristina…

 2. Farlopa diu:

  Llegir aquest post m’alegre, ja que veig que les coses van be i tots aquelles pors i aquells nervis inicials ara han desaparagut !!! Clar que si tira endevant i enhorabona pels 4 kilets… continua… ànims 1!!!

 3. bellosoli diu:

  be, tot és qüestió de prioritats. Ara en tens aquesta, així que endavant. A més, l’esport és sa i divertit!

 4. gemminola diu:

  Uf amb una mica de retràs però com diuen “nunca és tarde si la dicha és buena” crec que ésperò wenu jo els refranys me’ls invento gairebe sempre…

  Que nena, que si estàs a gust fent altres coses endavant, t´estaràs posant més canyona del que ja estàs per naturalessa i estaràs contentíssima, en fi, esperem noticies teves per això eh?

 5. Ipon diu:

  Almenys sabem que ens deixes per una bona causa!.
  Quan tinguis un momentet passa per blocat i explicans les teves coses 😛
  un petó i endavant amb la dieta+sport 😉

Els comentaris estan tancats.